YERİNDE YEMEK ÜRETİM HİZMETİ
Yerinde yemek üretim hizmeti, işletme bünyenizde yer alan mutfakta yada sizin gösterdiğiniz yemek üretimi için uygun alana mutfak kurulumu gerçekleştirilerek, personellerinizin yemek ihtiyacının karşılanmasıdır. Fabrika, okul, hastane vb. gibi personel sayısı fazla olan işletmeler için uygun olan üretim şeklidir. Dentat Yemek, işletme mutfağınızda oluşturduğu profesyonel ekibi ile Türk mutfağının leziz yemeklerini butik üretim anlayışı ile sizlere sunmaktadır. İşletmelere verdiğimiz yerinde yemek üretimi, TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI’nın denetimi sonucu verilen işletme kayıt belgesi alınarak gerçekleştirilmektedir.
YERİNDE YEMEK ÜRETİM HİZMETİ NASIL ÇALIŞIR
- İşletmenizde özel hazırlanan yemek menüsü ve yemek sunum hizmeti için gerekli olan hammadde ve diğer yardımcı malzemeler, tedarik sürecinden sonra işletmenizdeki mutfağa sevk edilir.
- Proje sorumlusu tarafından mal kabul kriterlerimize göre kontrol edilen ürünler ilgili depolarda muhafaza edilir.
- Günlük yemek menüsüne göre ön hazırlık ve uygun pişirme yöntemlerinden sonra üretilen yemekler personellerinize servis edilir.